-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:9750 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:7

دختري هستم 25ساله , كه بعضي اوقات در خواب و گاه در بيداري , حالتي شهوت انگيز به من دست مي دهد. آيا بر اثر اين حالت غسل جنابت بر من واجب مي شود؟ آيا اين حالت احتلام است ؟

احتلام در صورتي است كه انسان يقين داشته باشد به دنبال حالت شهوت انگيز, از او مني خارج شده است , اما در صورتي كه اين حالت به انسان دست دهد و يقين نداشته باشد مني از او خارج شده است , غسل بر اوواجب نيست ; به ويژه شما كه قدري وسواس هستيد.

به شك نبايد اعتنا كنيد. ماهي يك روز يا بيش تر زن به شهوت مي رسد, ولي تا وقتي كه با جنس مخالف تماس نداشته باشد يا با انگشت آن عضو را نمالد, جُنُب نخواهد شد.

در نتيجه تا به حال غسلي بر گردن شما نبوده است واگر پس از اين حالت احتياطاً غسل جنابت كرده ايد, اشكال ندارد, ولي دراين موارد بايد براي نماز, وضو بگيريد.

احتلام , شامل حال مرد و زن مي شود, اما تا يقين به خروج مني از مخرج بول نكرده ايد, غسلي واجب نمي شود.

احتلام براي جوان , امري طبيعي و غريزي است . پس از شكوفا شدن غريزهء شهوت , غدد مخصوص فعال مي شوند, ولي بايد از عوامل محرّك زا و صحنه هاي تحريك كننده , پرهيز كرد. اگر در بيداري اين كار تكرار شود,انسان گرفتار خودارضايي مي شود كه عادت به آن زيان هاي بسياري به دنبال دارد.

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.